Verjaardag

Verjaardag

Is er iemand van je vrienden of familie jarig? Stuur dan een leuk en origineel kaartje! Heb je zelf geen tijd om naar de winkel te gaan en een kaart te kopen? Geen probleem! Online bestel jij de leukste en mooiste kaarten. Bij onze partners kun je ook nog eens kiezen uit veel meer kaarten dan bij een supermarkt of boekhandel.

Verjaardagkaart sturen

Onze partners hebben voor elke gelegenheid geschikte kaarten. Voor je neefje van 3 jaar zoek je een heel andere kaart dan voor je oma die 80 jaar wordt. Bij onze partners kun je verschillende opties binnen de website selecteren zodat je snel de juiste verjaardagskaart vindt. Je hoeft dus niet meer in winkels te zoeken naar een geschikte kaart. Een kaartje dat je via het internet verstuurd kun je eenvoudig online afrekenen via iDEAL bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om meerdere kaartje te gelijk te versturen!

Verjaardagskaarten online maken

Kies je voor een standaard kaart of voor wil je graag zelf een kaart maken? Bij onze partners zijn beide opties mogelijk. Je kunt je laten inspireren door verjaardagskaarten die andere hebben gestuurd. Je kunt een verjaardagskaart ook voorzien van een persoonlijke tekst. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een standaard tekst als ''Gefeliciteerd'' of ''Proficiat''. Originele teksten voor in een verjaardagskaart kun je makkelijk vinden op het internet. Heb je nog geen geschikt cadeautje kunnen vinden? Je kunt ook een kaartje én cadeautje versturen via onze partners!

Terug naar overzicht