Valentijn/liefde

Valentijn/liefde

Als je verliefd bent op iemand is niets zo leuk dan deze persoon te verrassen. Elk jaar op 14 februari verrassen geliefde elkaar. Ben je verliefd op iemand maar weet diegene dat nog niet? Je kunt iemand dan een anoniem kaartje sturen.

Valentijnskaart voor je grote liefde!

Valentijnskaarten zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt een kaartje sturen via e-mail maar dat maakt waarschijnlijk niet echt indruk. Wil je écht indruk maken? Stuur dan een valentijnskaart via de post. Vaak kun je ook nog leuke cadeautjes en gadgets toevoegen aan je valentijnskaart. Weet je bijvoorbeeld dat je geliefde van chocolade houdt of van bloemen? Neem dan eens een kijkje bij een van onze partners. Een valentijnskaart is pas compleet als het is voorzien van een leuk cadeautje!

Valentijnskaarten online versturen

Als je je valentijnskaarten online verstuurd hoef je zelf geen postzegels meer te kopen. Ook hoef je niet meer een brievenbus te zoeken bij jou in de buurt. Als je een valentijnskaart bij een van onze partners bestelt zorgen zij ervoor dat de kaart aankomt bij je geliefde. Valentijnskaarten kun je herkennen aan hun vrolijke roze of rode kleur. Vaak staan er veel hartjes op en andere tekens van liefde. Je kunt ook zelf een valentijnskaart ontwerpen. Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen als je die hebt. Klik op onderstaande banner en bekijk & bestel de leukste valentijnskaarten!

Terug naar overzicht