Uitnodigingskaarten

Uitnodigingskaarten

Wanneer je een feestje geeft moet je natuurlijk wel nog al je gasten uitnodigen. Laat mensen op tijd weten welke datum ze in hun agenda moeten vrijhouden. Je kunt via Ecardspret.nl de meest leuke en originele uitnodigingen bestellen.

Uitnodiging maken

Wil je een persoonlijke uitnodiging voor je feestje? Kies er dan voor om zelf een uitnodiging te maken. Alles begint met een goede basis. Je kunt als basis een eigen foto kiezen of een standaard afbeelding uit de fotobank. Het is altijd mogelijk om het lettertype en de kleur aan te passen. Ook is het verleden tijd dat je al je kaarten met de hand moet schrijven. Je hoeft maar één keer de tekst te schrijven. Je hoeft alleen nog maar de adressen in te voeren van de gasten.

Tekst uitnodiging

Als je je feestje aankondigt is het ook belangrijk aandacht te schenken aan de binnenkant van de uitnodigingen. Geef je bijvoorbeeld een feest op een locatie? Zorg er dan voor dat dit duidelijk staat vermeld. Zo voorkom je dat mensen op de verkeerde locatie staan of bij je thuis aan de deur. Je kunt ook overwegen een cadeautip in de uitnodiging te zetten. Zo voorkom je dat je cadeaus krijgt die je niet kunt gebruiken. Sommige mensen vinden het echter ongepast om een cadeautip te vermelden op een uitnodiging. Je kunt het beste zelf een afweging maken tussen het wel/niet vermelden van een cadeautip. De tekst op een uitnodiging is daarom héél belangrijk!

Terug naar overzicht