Trouwen/getrouwd

Trouwen/getrouwd

Veel mensen herinneren hun trouwdag nog als de dag van gisteren. Het begint allemaal met één aanzoek en eindigt in een mooie dag waarin je elkaar eeuwige trouw belooft. Maanden zijn de bruid en bruidegom bezig geweest met de voorbereidingen. De mooiste dag van het bruidspaar kun je compleet maken met een persoonlijke kaart.

Getrouwd kaart

Kaarten die het bruidspaar ontvangt worden vaak bewaard. Dit is namelijk een leuke herinnering aan deze belangrijke dag. Een getrouwd kaart kun je op verschillende manieren sturen/geven:

  • Als je niet aanwezig kan zijn bij het huwelijk: stuur een kaartje vooraf. Geef aan dat je helaas niet aanwezig kan zijn en wens het bruidspaar een fijne dag toe en veel geluk.
  • Op de bruiloft: als je een geldbedrag cadeau wilt geven kun je de kaart als begeleiding bij je cadeau gebruiken.
  • Na het huwelijk: je kunt het bruidspaar bedanken voor de leuke dag en dat je hierbij aanwezig mocht zijn.

Getrouwd kaarten bestellen

In het uitgebreide assortiment van onze partners vind je altijd een leuke getrouwd kaart. Vaak is het moeilijk om een geschikte kaart te vinden. Zoek je een kaart voor een stoer bruidspaar of juist voor een schattig bruidspaar? Via Ecardspret.nl vind je het gegarandeerd! Zit er toch geen geschikte kaart tussen? Dan kun je ook zelf een kaart ontwerpen! Gebruik bijvoorbeeld een grappige foto van het bruidspaar als je die hebt. Zo heb je ook nog eens een originele kaart!

Terug naar overzicht