Sinterklaas/kerst

Sinterklaas/kerst

December is voor veel families en gezinnen een drukke tijd. Deze feestelijke tijd staat in het teken van samen zijn. Veel mensen verrassen elkaar tijdens de feestdagen met een kaart.

Sinterklaaskaarten

Al vanaf november is Sinterklaas aanwezig in ons land en zetten veel kinderen hun schoen. In plaats van pakjesavond maken veel vriendengroepen en gezinnen surprises voor elkaar. Vaak hoort er ook bij dat je een mooi gedicht maakt bij je surprise. Veel mensen weten niet dat er ook speciale sinterklaaskaarten te koop zijn. Je kunt je kinderen ook een handgeschreven kaart van Sinterklaas cadeau doen. Dit is een zeer origineel cadeautje! Het gedicht wat bij je surprise hoort kun je ook schrijven in een Sinterklaaskaart. De leukste Sinterklaaskaarten bestel je via Ecardspret.nl

Kerstkaarten

Traditiegetrouw sturen veel mensen ieder jaar naar familie en vrienden kerstkaarten. Met deze kaarten wensen zij andere fijne feestdagen toe. Als je al je kerstkaarten met de hand moet schrijven ben je uren bezig. Online kun je één kerstkaart kiezen die je naar al je familie en vrienden wil sturen of je kiest ervoor om verschillende kerstkaarten te sturen. Je bedenkt een leuke kerstgroet en voert deze in. Het enige wat je dan nog moet doen is het invoeren van de adressen van de geadresseerde. De kerstkaarten worden automatisch voor je verstuurd. Je kunt ook zelf een kerstkaart ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto van je hele gezin.

Terug naar overzicht