Sarah/Abraham

Sarah/Abraham

Eind jaren '50 is de traditie ontstaan van het zien van Sarah/Abraham wanneer je 50 jaar werd. Wanneer je de leeftijd van 50 jaar bereikt wordt dit vaak geassocieerd met waardigheid en wijsheid. De traditie is om iemand die 50 jaar wordt een Abrahampop te sturen. Dit is een pop gemaakt van brood en banket. Weet je dat iemand Sarah of Abraham wordt? Vergeet dan zeker niet een kaartje te sturen. Het bereiken van deze leeftijd wordt vaak gezien als een mijlpaal.

50 jaar? Sarah of Abraham

Word je buurvrouw binnenkort 50 jaar of misschien wel je collega? Maak dan online de leukste kaarten! Laat de jarige weten dat je aan hem of haar denkt. Het sturen van een kaart naar een Sarah of Abraham is een uitgelezen kans om de ontvanger te inspireren en ontroeren. Je kunt dit doen door de kaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Je wordt immers maar één keer in je leven 50 jaar!

Sarah kaarten & Abraham kaarten

De mooiste kaarten bestel je online via onze partners. Er zijn speciale Sarah en Abraham kaarten verkrijgbaar waarmee je de jarige kunt verrassen. Je kunt kiezen voor een standaard kaart die je makkelijk online kunt bestellen of voor een zelfgemaakte kaart. Online kaarten maken is héél makkelijk. Stap voor stap word je door een handige tool geholpen bij het maken van een persoonlijke kaart.

Terug naar overzicht