Kinderen/kinderfeestje

Kinderen/kinderfeestje

Voor kinderen zijn er speciale kaarten en uitnodigingen verkrijgbaar. Zo zijn er kaarten verkrijgbaar waarop de leeftijd wordt vermeld. Deze kaarten gaan meestal van 1 jaar t/m 15 jaar. Weet je niet precies welke kaart past bij de leeftijd van de jarige? Onze partners geven jou altijd de juiste suggesties. Zo weet je zeker dat je nooit de verkeerde verjaardagkaart stuurt.

Kinderkaarten

Bij kinderkaarten denk je al snel aan kaarten in vrolijke kleuren. Ook zijn er kinderkaarten verkrijgbaar met bekende stripfiguren. Bij onze partners kun je kaarten selecteren op onderwerp. Zo vind je makkelijk een kaart met prinsessen voor een schattig meisje en een kaart met ridders en draken voor een stoere jongen.

Uitnodiging kinderfeestje

Is één van je kinderen binnenkort jarig? Dan is het weer tijd voor een feestje! Je kind wil vast een feestje geven en alle vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Natuurlijk moet je eerst bepalen wat je precies gaat doen. Zwemmen, knutselen of toch naar een speeltuin. Wat je ook gaat doen, de leukste uitnodigingen bestel je via onze partners. Tip: je kunt de uitnodigingen ook bij de kinderen thuis laten bezorgen. Zo raken uitnodigingen niet kwijt op school. Vergeet op de uitnodiging niet de juiste data en tijdstippen te vermelden. Ook als de kinderen zwemspullen of oude kleren moeten aandoen is het handig dit op de uitnodiging te vermelden.

Terug naar overzicht