Kerstpakket met kerstkaart

Waardeer elkaar in December

December is niet alleen de maand van gezelligheid en onder elkaar zijn, maar ook om elkaar waardering te tonen. Wanneer werknemers het hele jaar hard hebben gewerkt voor het bedrijf, is het een kleine moeite, maar een groot gebaar om te laten zien dat het bedrijf hun werk op prijs stelt. Dit is perfect te doen aan de hand van een mooi kerstpakketten, mét een kerstkaartje. Zo zal het personeel echt verrast worden.

Kerstkaarten om het persoonlijk te maken

In dit tijdperk met al het digitale contact is het juist perfect om een fysiek kerstkaartje te sturen. De ontvanger voelt hierdoor echt de waardering, omdat diegene ziet dat er moeite in is gestoken. Ook zult u door een kerstkaartje steeds top of mind blijven, omdat je in het zicht blijft van de ontvanger. En wat is er nou meer kerst gevoel dan op Kerstmis een kerstkaartje te ontvangen?  Wij hebben voor u ook een aantal tips bij het versturen van een zakelijk kerstkaartje. De eerste tip is, maak het persoonlijk. Laat zien dat het direct van de directie afkomt, door middel van een persoonlijke kerstwens naar het personeel. De volgende tip die wij hebben is om de werknemer te laten weten wat er gaande is binnen het bedrijf. Blik daarom terug op afgelopen jaar, wat ging er goed en wat ging er minder goed?  Hierna is het slim om juist vooruit te blikken naar volgend jaar. Wanneer een werknemer voelt dat hij gewaardeerd is door het bedrijf, zal de relatie tussen werknemer en bedrijf alleen maar toenemen. Een gewaardeerde werknemer zal ook enthousiaster aan het werk gaan. De beste manier om een zakelijk kerstkaartje te geven? Via een kerstpakket natuurlijk!

Kerstpakketten met een kerstkaartje

Het is al een jarenlange traditie om elk einde van het jaar mooie kerstpakketten aan te schaffen aan de werknemers. Hiermee wordt de dank uitgesproken over het geleverde werk het afgelopen jaar. Kerstpakketten zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en inhoud. Tegenwoordig zijn er ook verschillende thema's bij de kerstpakketten. Denk hierbij aan Spaans, Italiaans, maar ook gadget kerstpakketten. Deze kerstpakketten bevatten leuke gadgets zoals een smartwatch of een grill. Het grootste assortiment van Nederland vindt u bij Kerstpakkettenidee.nl. Bij deze kerstpakketten website kunt u eenvoudig een keuze maken aan de hand van filters. Via de verschillende filters zoals kleur, prijs en inhoud kunt u filteren tot u bij uw favoriete kerstpakket uitkomt. Bij Kerstpakketten Idee is het ook mogelijk om een kerstkaartje bij het kerstpakket te verpakken. Zo kunt u het nóg persoonlijker maken!

 

Terug naar overzicht