Geboorte

Geboorte

Is er iemand in je omgeving papa of mama geworden? Vergeet dan niet om een geboortekaartje te sturen! Na 9 maanden is er dan eindelijk een baby geboren. Of misschien is het wel een tweeling? Via onze partners kun je de kersverse ouders verrassen met een leuk kaartje! Ook kun je de opa's en oma's een kaartje sturen. Niet alleen ouder worden is spannend maar ook oma of opa worden!

Geboortekaartje sturen

Als je weet dat iemand is bevallen kun je een meteen een kaartje sturen of wachten totdat je het geboortekaartje hebt ontvangen. Je weet dan precies hoe de baby heet en wanneer hij of zij geboren is. Weet je dat het voorlopig niet uitkomt dat je langskomt omdat de baby bijvoorbeeld nog in de couveuse ligt? Dan is een kaartje sturen de ideale manier om je felicitatie over te brengen. Je kunt dan op een later moment nog altijd langsgaan. Als je een geboortekaartje stuurt via het internet kun je het kaartje helemaal aanpassen aan je wensen.

Feliciteren geboorte

In een geboortekaartje kun je een mooie en persoonlijke tekst schrijven. Het bedenken van zo'n tekst valt vaak niet mee. Op internet kun je daarom genoeg inspiratie opdoen. Ook op de website van onze partners kun je genoeg informatie vinden voor het schrijven van de perfecte tekst. De leukste kaarten bestel je eenvoudig via Ecardspret.nl! Klik op onderstaande link en je kunt meteen beginnen met bestellen!

Terug naar overzicht