Fruitmandje

Fruitmandje

Vaak wordt er een fruitmandje (tip: fruitmandjes - Gezond cadeau - Kies een fruitmand als geschenk) gestuurd naar iemand om hem of haar beterschap te wensen. Het fijne aan een fruitmand is dat dit cadeau leuk is om te ontvangen en ook nog eens heel gezond is. Een fruitmand kun je ook bij andere gelegenheden cadeau geven.

Fruitmand bezorgen

Fruitmanden worden door heel Nederland bezorgd. Je kunt zelf bepalen op welke dag je de fruitmand wil laten bezorgen. Dit kun je doen door tijdens het bestelproces een datum te selecteren in de kalender. Als je voor 16:00 uur een bestelling plaatst wordt deze de volgende dag al bezorgd. Een fruitmand bestaat altijd uit vers fruit. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensfruit. Vaak wordt het fruit aangeleverd door een lokale groenteboer. Je kunt aan de fruitmand ook nog extra's toevoegen zoals een flesje wijn of een knuffel. Als je je fruitmand voorziet van een tekst kun je de fruitmand nog persoonlijker maken.

Fruitmand bestellen doe je via Ecardspret.nl

Zoek jij een fruitmand voor een speciale gelegenheid? Neem dan eens een kijkje bij onze partner. Omdat fruitmanden snel worden bezorgd kun je er zeker van zijn dat het fruit altijd vers is. Fruitmanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van onze partner en je kunt meteen een fruitmand bestellen!

Terug naar overzicht