Felicitatiekaarten

Wanneer er iets te vieren valt kun je natuurlijk een kaartje sturen. Via onze partners kun je eenvoudig online de leukste felicitatiekaarten versturen. Eind 2014 is er onderzoek gedaan naar de felicitatiegewoonten van Nederlanders. De meeste Nederlanders gaven aan hun vrienden en familie te feliciteren via de telefoon of op Social Media. Je valt dus zeker op als jij een kaartje stuurt. Wanneer je je kaart voorziet van een persoonlijke of inspirerende tekst zal dit zeker in goede aarde vallen. Aan het maken van een kaart beleef je waarschijnlijk ook nog veel plezier!

Een leuke felicitatiekaart online kopen & versturen

Onze partners hebben héél veel verschillende felicitatiekaarten in het assortiment. Weet je waarom? Er zijn tientallen momenten waarop je iemand graag wilt feliciteren. Hierbij kun je denken aan een felicitatie voor een huwelijk of voor de geboorte van een kindje. Bij je kaartje kun je soms ook een cadeautje meesturen. Hierbij kun je denken aan heerlijke chocolade cadeautjes of aan een leuke gadget. De leukste felicitatiekaarten en cadeautjes bestel je via Ecardspret.nl!

Jouw felicitatiekaart springt eruit

Je kunt jouw kaart zelf versieren met foto's en leuke teksten. Ben je niet zo creatief? Dan kun je ook kiezen voor een kant-en-klare kaart. Ben je aan de late kant met je felicitatie? Geen probleem! Bij veel van onze partners heb je de garantie: vóór 22:00 uur besteld? Morgen al bezorgd! Kaarten worden voor je gefrankeerd en bezorgd door TNT post. Je hoeft dus zelf niet meer naar de winkel of naar de brievenbus.