Condoleance

Condoleance

Wanneer er iemand overleden is kun je een kaartje sturen naar de nabestaande om hen veel sterkte toe te wensen. Het verlies van een dierbaar iemand kan voor familie en vrienden een ware schok zijn. Door het sturen van een condoleance kaart laat je weten dat je aan hen denkt in deze moeilijke tijd. Je kunt de kaart voorzien van een condoleance tekst of een condoleance gedicht.

De juiste condoleance kaart

Het kiezen van de juiste condoleance kaart kan moeilijk zijn. Wanneer er een ouder persoon is overleden wordt er vaak gekozen voor een kaart met bloemen of een kaart met een stilleven. Sommige families worden geconfronteerd met de vreselijke situatie waarin een baby of kind komt te overlijden. Onze partners hebben kaarten die passen bij elke gelegenheid. Het verlies van een geliefd huisdier kan ook grote impact hebben op een gezin. Ook hiervoor zijn speciale condoleance kaarten te koop.

Condoleance kaarten

Je kunt voor een standaard condoleance kaart kiezen of zelf een kaart ontwerpen. In de online tool van onze partners kun je van A tot Z je kaart zelf ontwerpen. Start met een blanco condoleance kaart en je kunt je kaart aanpassen aan je persoonlijke wensen. Kies zelf voor een achtergrond die jij mooi vindt. Ook het lettertype en de kleur van de letters kun je aanpassen. Heb je een standaard kaart gezien die je mooi vindt? Ook deze kaart kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen!

Terug naar overzicht