Bloemen

Bloemen

Wil je iemand een hart onder de riem steken of gewoon verrassen? Laat dan een bloemetje thuisbezorgen! De bloemen die worden bezorgd zijn veilingvers en hebben een zeven dagen garantie. Dit betekent dat de bloemen minstens zeven dagen mooi blijven. De bloemen worden bezorgd door bloemisten uit je eigen regio.

Bloemetje laten bezorgen

Je kunt bij verschillende gelegenheden een bloemetje laten bezorgen. Je kunt hierbij denken aan:

  • Verjaardag
  • Geboorte
  • Beterschap

Bij elke gelegenheid vind je altijd een geschikt boeket. Dit kan zowel een bos bloemen zijn als een mooi bloemstuk voor op tafel. Ook zijn er speciale seizoensboeketten verkrijgbaar. Het kan een leuk idee zijn om vlak voor de kerstdagen iemand een bloemetje te sturen. Je kunt op de website van onze partner alle boeketten op je gemak bekijken. Zo weet je precies hoe het boeket eruit komt te zien en welke bloemen erin zijn verwerkt. Veel boeketten kun je bestellen in verschillende formaten. Je hebt dan de keuze uit S, M en L. Online bloemen bestellen doe je makkelijk en snel via Ecardspret.nl

Online bloemen bestellen

Als je bloemen voor 12:00 uur besteld worden ze vandaag nog bezorgd! Als je een bloemetje wil laten bezorgen bij iemand kun je aangeven of dit in de ochtend of middag moet gebeuren. De bezorger zal jouw bloemetje altijd persoonlijk overhandigen. Er is toch niets leuker dan dat je een bloemetje ontvangt en je dit niet had verwacht.

Terug naar overzicht